Protestborden klaar, en nu?

Bord mee naar huis genomen:
Vraag of iemand nog ergens een paaltje heeft om het bord op te kunnen bevestigen. Als je wilt dat je bord niet te snel verweerd, werk hem dan af met een laagje vernis. Kun je niet komen demonstreren? Laat iedereen dan alsnog weten hoe belangrijk de Landtong voor jou is: plant je bord gewoon in de voortuin! Wij vinden het erg leuk om daar per mail een foto van te krijgen.

Bord bij organisatie achtergelaten:
Wij zullen de borden voorzien van een laagje vernis en bevestigen op een paaltje. Komende week beslissen we welke borden we bewaren om mee te nemen naar de demonstratie. Misschien allemaal, maar misschien planten we enkele borden al eerder.

Houd Leve de Landtong op Facebook dus in de gaten :)

Belangrijke informatie voor 18 mei:

Vraag aan je ouders/verzorgers of zij je helpen het bord te dragen tijdens de demonstratie om ongelukjes te voorkomen. Wacht met het planten van jouw bord tot de organisatie zegt wanneer en waar dat het beste kan.

Pamflet

Foto Leve de Landtong

Contact


stuur een mailbekijk op de kaart

Workshop voor kinderen: protestborden schilderen

Wie heeft er nu geen zin om een spannend protestbord te maken die je dan volgende week zaterdag 18 mei 2019 ook nog eens op de Landtong kunt ‘planten’?! Misschien kom je zelfs in de krant met jouw treffende protestbord!

Verf en kwasten regelen wij.
Je hoeft zelf alleen een houten plankje mee te brengen. Als je protestbord klaar is neem je hem weer mee naar huis. Vraag of iemand nog ergens een paaltje heeft om het bord op te kunnen bevestigen.

Denk alvast na over hoe jouw protestbord eruit zou kunnen zien en dan hopen wij de aanmeldingen binnen te zien stromen!

Belangrijke informatie voor de demonstratie 18 mei:
Wacht met het planten van jouw bord tot de organisatie zegt dat het kan!

Nog even op een rijtje:

Datum: zaterdag 11 mei 2019
Tijd: van 11:00 tot 13:00 uur
Locatie: Manege, Verlengde Boulevard 14 Rozenburg

Meenemen: een houten plankje van ca. 30 x 40 cm

Aanmelden: stuur vóór vrijdag 12:00 uur een mail

Begeleiders:
Marijke - beroepskunstenaar in de klas
Matthijs - van ‘doe mee verlos de zee’
Ouders/verzorgers - het is niet de bedoeling dat kinderen bij ons achtergelaten worden. Die verantwoordelijkheid kunnen en willen we niet nemen. Help dus gewoon gezellig mee!

.